Palvelut

Hartsia Consultech tarjoaa säteilyturvallisuusasiantuntijan (STA) palveluita säteilytoimintaan teollisuudessa ja tutkimuksessa.

– Laadimme tarpeeseenne säteilynkäytön johtamisjärjestelmän sekä säteilyturvallisuussuunnitelman. Toiminnanharjoittajan on turvallisuuslupaa edellyttävässä toiminnassa käytettävä säteilyturvallisuusasiantuntijaa työntekijöiden ja väestön säteilysuojelun suunnittelussa.

– Tuemme tarvittaessa myös säteilylaitteiden ja -lähteiden hankintaprosessissa, erityisesti lupaprosessin ja ylläpitosuunnittelun osalta. 

– Järjestämme säteilyä käyttävälle henkilöstölle  sosiaali- ja terveysministeriön asetuksessa 1044/2018 tarkoitettua täydentävää säteilysuojelukoulutusta. Säteilysuojelukoulutus voidaan räätälöidä säteilyn käyttöpaikkaan sopivaksi käytännön harjoitteineen.

– Tarjoamme nyt jatkossa säteilyturvallisuusvastaavan (STV) säteilysuojelukoulutusta ja kuulusteluja seuraavalle osaamisalalle: säteilylaitteiden- ja lähteiden asennus, huolto ja korjaus. Pyydä tarjous koulutuksesta.